Gumihotel

gumihotel

A gumi tárolás sokszor helyszűke miatt nehézséges, ebben segítünk mi gumi hotel szolgáltatásunk keretein belül!

A gumik szezonális cseréjének előnyös tulajdonságai egyre inkább teret nyer a magyar autótulajdonosok körében is. A téli gumi és nyári gumi cserék után viszont sokszor okoz problémát az ideiglenesen használaton kívüli kerekek tárolása a köztes időszakokban. Sokan vannak azok a gépkocsivezetők, akik nem rendelkeznek a megfelelő nagyságú, száraz, fedett helyiséggel, ahol akár négy komplett felnire szerelt gumit is tudnának tárolni. Ennek a problémának az áthidalására az Elitmobil Kft különböző Gumi Hotel csomagokkal kínál megoldást.

Normál Gumi Hotel:

A csomag tartalmazza a szakszerű tárolást fedett, száraz körülmények között illetve egy tűz- és lopáskár elleni biztosítást. Amennyiben a gumi tárolása az átszerelés helyszínén vagy ha a telephelyen nem lehetséges, akkor az adott régió telephelyi raktárában kerül tárolásra

Prémium Gumi Hotel:

A csomag tartalmazza a szakszerű tárolást fedett, száraz körülmények között illetve egy tűz- és lopáskár elleni biztosítást valamint egy környezetkímélő kerékmosást speciális mosószerekkel és a tisztítás után gumiápolóval történik a gumi végső kezelése.

Ezeken a szolgáltatásokon kívül a téli gumi vagy nyári gumi csere után egy teljes körű állapotfelmérést is végeznek a munkafelvevők, amelynek során ellenőrzik a gumik profilmélységét, valamint megvizsgáljuk a sérüléseket, és az eredményekről tájékoztatják a gépkocsivezetőket a következő átszerelés során.

Normál Gumi Hotel Szolgáltatás Díja: 4000 Ft /Garnitúra (4 db)
Prémium Gumi Hotel szolgál díja: 5000 Ft / Garnitúra (4 db)

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.