Szállítás

A megrendelt árut bruttó 2000 Ft/darab áron szállítjuk ki. Személyes átvétel esetén egyszeri 1.000.-Ft-os adminisztrációs díjat számolunk fel.

A kiszállítást csak megfelelően leadott rendelés esetén tudja az Eladó teljesíteni. A készleten lévő árut a rendelés visszaigazolásától számított 5 munkanapon belül kiszállítja a címzettnek. Eladó csak a szállítás napját tudja megadni, az időpontot nem! A kézbesítés napján a szállítást végző futárcég 1-2 órás pontossággal meg tudja mondani, hogy mikor érkezik, de Vevőnek vagy meghatalmazottjának a megrendelésben megadott címen kell tartózkodnia ekkor. Előfordulhat, hogy technikai okok miatt a futárszolgálat egy napot késik a kiszállítással, erre Eladó felelősséget nem vállal!

Ha Vevő figyelmetlenségből, vagy egyéb, saját hibájaként felróható okból nem a számára megfelelő terméket rendelte meg, akkor Eladó a csere terméket bruttó 1 500 Ft/db áron szállítja ki Vevőnek. Vevő felelőssége, hogy minden esetben nézze át a kiszállított terméke(ke)t, nincs-e rajta(uk) sérülés, a megrendelésnek megfelel-e a méret és a típus. Probléma esetén Vevő kötelessége Eladót haladéktalanul értesíteni!

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.